Τετάρτη, Μαΐου 05, 2010

10+1 Μπράβο

10+1 Μπράβο



1. Μπράβο στα παλικάρια που "κλεισανε το σπίτι" του Βγενόπουλου κάνοντας μερικά χιλιάρικα ζημιά σε ένα κατάστημα της MEB. (Βέβαια το κατάστημα είναι ασφαλισμένο και εκτός απο το ότι δεν του κάνανε τίποτα ή/και του βγάλανε κέρδος, του δώσανε και το δικαίωμα να ΜΙΛΑΕΙ!!!!)

2. Μπράβο στα παλικάρια που τιμωρήσανε το κεφάλαιο που πίνει το αίμα του εργαζόμενου με τις Molotovs' τους. (Βέβαια αν ο υπάλληλος δεν ΖΕΙ δεν μπορεί να του πιεί το αίμα το Κεφάλαιο. Έτσι θα χτυπηθεί καίρια η Πλουτοκρατορία)...

3. Μπράβο στα παλικάρια που διαλύσαν μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας με πέτρες, Molotvs' και επεισόδια (Έτσι διακόψανε την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή, που θα μας γλιτώσει απο τα μέτρα {και θα μας κάνουνε να μην έχουμε γάλα για το παιδί μας}.Έτσι θα δώσει την σωστή εικόνα στον υπόλοιπο κόσμο ότι εμείς αντιστεκόμαστε στα μέτραααα {και τα φράγκα που μας δανείζουνε} και έχουμε σαφή γνώση του τι γίνετε στη Χώρα {φταίνε μόνο οι πολιτικοί και οι Αγορές, όλα τα cayen που κυκλοφορούν τα έχουν οι Πλουτοκράτες κτλ....})

4. Μπράβο στους γύρω γύρω απο τα παλικάρια που μόλις τους είδαν τους προπηλάκισαν και τους απομώνοσαν (Βέβαια μάλλον ήταν όλοι τους πρωτάρηδες σε πορείες και δεν ξέρανε ποιοι είναι δικοί τους και ποίοι εντεταλμένα καθίκια απο οποιοδήποτε χώρο)

5. Μπράβο στα παλικάρια που κατάφεραν ένα καίριο πλήγμα στο Υπουργείο καίγοντάς το και δεν θα μας τα παίρνει πια!!(Βέβαια το πιο πιθανό είναι μας κόψουνε όλους τοους μισθούς γιατί "λόγω επανοργάνωσης" δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σωστά για να πιάσουν τα λαμόγια. Όχι δεν τους δίνεται δικαιολογίες....)

6. Μπράβο σέ όλους αυτούς που κάθονται στη δερμάτινη Relax καρέκλα τους και λένε με στόμφο "Τα κανάλια δεν δίνουν σημασία για την πορεία - θέλουν να αμαυρώσουν την πορεία" κτλ.(Βέβαια αν δεν απεργούσε η ΕΣΥΕΑ πάλι θα την κατηγορούσατε. Και στο κάτω κάτω ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ !!! ΕΔΩ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ??? ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΟΦ)

7. Μπράβο σε όλους όσοι διεκδικούν τα δίκαια αιτήματά τους με μάχιμο και ενεργητικό τρόπο (Βέβαια το να σκοτώνεις κόσμο {η να συμπράττεις σε αυτό}, να εγκλωβίζεις τουρίστες, να καλείς του Ευρωπαίους σε αγώνα {αλήθεια γιατί;} πάνω απο την Ακρόπολη, να κλείνεις τις Εθνικές Οδούς, γιατί δεν σου παίρνουν το βαμβάκι ή την Κιφησσίας γιατι δεν θες να φορολογήσε.... μάλλον σε κάνει γραφικό πιά)

8. Μπράβο και στους δημοσιογράφους που είναι επαγγελματίες.(Βέβαια η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ. Δεν είναι "απεργία μόνο όταν δεν έχουμε είδηση να πούμε"...)

9. Μπράβο στους βολευτάς που κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς. (Βέβαια ούτε ενας απο αυτούς δεν το ένοιωθε, απλά βρήκε ένα λεπτό έκαστως να σκεφτεί πως θα εκμεταλευτεί την τραγωδία πολιτικά ή/και τι θα πεί στα δελτία των 20:00)

10. Μπράβο σε όλους τους Δεξιούς που ξεσηκώνονται ενάντια στην Κυβέρνηση (!!!!) (Βέβαια αν έχουν τόσο μαχητικό πνεύμα γιατί δεν ξεσηκώνονταν και πριν απο 8 μήνες;;;;)


11. Και τέλος ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που κατάφερε να είναι όσο σοσιαλιστική όσο οι Ρεπουμπλικανοί. Που κατάφερε να πάρει σκατά και να τα κάνει απόσκατα. Που κατάφερε να κάνει ήπιους ανθρώπους να γίνονται δράκοι. Που κατάφερε τα "δίκαια μέτρα" να χτυπάνε μόνο τους μισθωτούς. Που κατάφερε ότι μαλακία κατέβει στην καρκάλα του Γερμανού ημιμόρφωτου μεσοαστού να την κάνει μέτρο για να τον κατευνάσει. Που κατάφερε τη θεία μου να θυμηθεί πως πεινάγανε στην Κατοχή. Που 7 μήνες μετά την εκλογή της οι κλέφτες και οι ψεύτες χαίρονται ακόμα. ΜΠΡΑΒΟ.




Isovits

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλό ταξίδι