Τετάρτη, Μαΐου 16, 2007

Ο Τζακ Νίκολσον, το Βέρα στο δεξί και ο Ριβάλντο



Τώρα μιλάνε οι αναγνώστες !

Οι αναγνώστες του bam.gr διακρίνονται για τον "ιδιαίτερο" τρόπο που βλέπουν τα γεγονότα..
Στην περίπτωση του Ριβάλντο, αντί των εκατοντάδων email που λάβαμε, επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε αυτό που έστειλε ο φίλος Σωτήρης, για τη φαντασία του...



Μπάμπη καλημέρα,

Είμαι ένας φανατικός τηλεθεατής του σήριαλ Βέρα στο δεξί και επειδή κουράστηκα να σας διαβάζω κάθε μέρα να ασχολείστε με το Μουνιόθ και το Ρίμπο, είπα να σας πω τον πόνο μου για ν’ ασχοληθούμε και με κάτι άλλο.

Πριν 3 περίπου χρόνια Μπάμπη μου, στο πολυαγαπημένο μου σήριαλ έγινε το ακατόρθωτο. Ο καναλάρχης για να κάνει την υπέρβαση, έφερε για πρωταγωνιστή τον Τζακ Νίκολσον. Ναι Μπάμπη μου, τον Τζακ.
Όπως καταλαβαίνεις, έγινε χαμός. Βούιξε ο κόσμος. Μπορεί ο Τζακ να μην ήταν στα καλύτερά του και στο Χόλυγουντ να έβρισκε κάτι ψιλορολάκια σε b movies, αλλά όπως και να το κάνουμε, ήταν σαν τη μύγα μες στο γάλα στην ελληνική TV. Με τα όσκαρ του, τους paparazzi του. Χλιδή σου λέω.

Τα άλλα κανάλια άρχισαν το θάψιμο του Τζακ. Γεροντάρα τον ανέβαζαν, άχρηστο τον κατέβαζαν. Ο Τζακ τσιμουδιά. Μίλαγε στο πλατώ όμως.
Έκανε κάτι ερμηνείες ο άνθρωπος… Άλλο πράμα ρε Μπάμπη. Είδαμε πράγματα που ούτε στον ύπνο μας δεν τα είχαμε φανταστεί. Τρελάθηκαν τα μηχανάκια της AGB. Στην Ελλάδα δηλαδή. Γιατί στα φεστιβάλ της Ευρώπης τζίφος. Η μία αποτυχία πάνω στην άλλη.

Να μη στα πολυλογώ Μπάμπη, 3 χρόνια τώρα το εργάκι πήγαινε έτσι. Απέναντι στις ξένες παραγωγές πηγαίναμε άπατοι, στην Ελλάδα πρώτοι με διαφορά. Έπεφταν και οι συνδρομές από μας κανονικότατα. Χρήμα με ουρά στο κανάλι.

Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι Μπάμπη που θα τελείωνε το συμβόλαιο του Τζακ, οι συζητήσεις είχαν αρχίσει από τα Χριστούγεννα.
Ο καναλάρχης είχε διαβεβαιώσει τον Τζακ ότι και μετά το τέλος της σεζόν τίποτα δε θα άλλαζε. Το Σεπτέμβρη η Βέρα πάλι με τον Τζακ θα ξεκίναγε. Και άμα σε κανα χρόνο βαριόταν τα γυρίσματα και τα ρέστα, θα του είχαν έτοιμη θέση στο κανάλι να λύνει και να δένει.

Οι μήνες πέρναγαν Μπάμπη και οι τζίφρες στο καινούριο συμβόλαιο του Τζακ δεν έλεγαν να πέσουν. Όχι ότι πέρναγε από το μυαλό κανενός ότι θα χάλαγε η δουλειά, όλοι εμείς οι φαν της Βέρας είχαμε ήσυχο το κεφάλι μας. Χάρη μας έκανε ο Τζακ 3 χρόνια τώρα, σιγά μην τον διώχναμε.

Αλλά ρε παιδί μου να είμαστε εντάξει και με το τυπικό του θέματος. Ε, λοιπόν έγινε αυτό που δεν το φανταζόταν ανθρώπου νους. Πριν παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο της Βέρας, βγήκε ο Τζακ στα media και μας έκανε ρόμπα.
Ότι τον πούλησε ο δικός μας, και του είπαν να παίξει και του χρόνου αλλά με τα μισά λεφτά, και κάτι τέτοια. Και το δάκρυ κορόμηλο.

Μεγάλα ρεζιλίκια ρε συ Μπάμπη. Να έχεις ολόκληρο Τζακ Νίκολσον να παίζει στα στούντιο της Ψωροκώσταινας και να στο τέλος να του την κάνεις. Δε γίνεται ρε γαμώτο.
Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση Μπάμπη μου. Άσε που ο δικός μας τόσους μήνες τώρα τον είχε καταντήσει προξενήτρα και τον έβαζε και τηλεφώναγε σε όποιον κολλητό είχε στο Χόλυγουντ για να τον φέρει να παίξει στη Βέρα.

Τέλος πάντων Μπάμπη, το κανάλι το βλέπω του χρόνου να πηγαίνει κατά διαόλου. Έτσι και δούνε συνδρομή γράψε μου.
Οι μισοί γνωστοί μου πέταξαν και τους αποκωδικοποιητές. Ποιον να κάτσουμε να δούμε ρε Μπάμπη? Τον Αρζόγλου?

Σιγά μη φέρει ο ακατονόμαστος κανέναν ηθοποιό της προκοπής. Από το κάτω ράφι θα ψωνίσουμε πάλι. Ξανά στη μιζέρια θα πέσουμε. Λέω να βάλω πιάτο να βλέπω κανένα ξένο δορυφορικό. Που ξέρεις μπορεί να πέσω πάνω σε κανένα ξένο σήριαλ με τον Τζακ. Αν πάει δηλαδή στο εξωτερικό.
Γιατί το καλύτερο Μπάμπη στο φύλαγα για το τέλος. Σέρνεται η φήμη ότι θα πάει σε άλλο Ελληνικό κανάλι και θα παίζει απέναντι στη Βέρα. Καλά, το φαντάζεσαι? Στο κανάλι του δικού μας και θα γίνει της τρελής. Καταιγίδα γαλακτοκομικών.

Μπάμπη σ’ αφήνω σιγά σιγά γιατί έχω αρχίσει και ψυχοπλακώνομαι. Δύο τελευταία πράγματα:

Πρώτον. Τον Τζακ τον αγαπάμε ακόμα κι αν πάει και σε άλλον Ελληνικό κανάλι. Τελεία.

Δεύτερον. Μάλλον ο δικός μας έχει δίκιο. Και ποιος είναι δηλαδή ο Νίκολσον όταν μιλάμε για το μεγαθήριο που λέγεται Βέρα στο δεξί?

Σωτήρης Σ.

Πηγή http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=86139

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλό ταξίδι