Τετάρτη, Μαΐου 02, 2007

Όχι στη λογοκρισία...Ναι στην Οθωμανική Αμαρτία...

Συγχωράτε με που δεν μασάω, αδέρφια αλλά νοιώθω αποκομμένος από την εξέλιξη τής πουτάνας κενωνίας και δεν πήρα εγκαίρως χαμπάρι την σύσταση απαγόρευση διανομής ερωτικών DVD δια μέσου του ημερήσιου τύπου. Απόφαση που πήρε ο εισαγγελέας εφετών.


Δεν είμαι αντίθετος στην διατήρηση του τρίπτυχου «πατρίς θρησκεία οικογένεια», που πρέπει να ακολουθεί ο εκδοτικός κόσμος αλλά πρέπει να έχουμε και εμείς που δεν γουστάρουμε τις πολυπράγμονες αναλύσεις να βλέπουμε το κατιτίς μας.


Θα πρέπει βέβαια να σημειώσω πως με χαλάνε τα λάιτ του στυλ τοπ μόντελ κλπ, προτιμώ κάτι σε πιο χάρντ κόρ. Κάτι υπερρεαλιστικό και κάλτ του στιλ: «Λυπήσουμε πονάω» το δύο «Σκύψε ευλογημένη», «Το παλαμάρι του βαρκάρη». Καθώς και μερικές πιο εξτρίμ που δεν είναι «λάδι πολύ και τηγανίτες τίποτα» και φέρουν και μία εσάνς από κουλτούρα όπως «Το πορτραίτο του Δόριαν Πέη»

Για κάτι τύπους σαν εμάς που δεν διαβάζουμε πια εφημερίδες το (μπιρμπιλωτό) ματάκι στην εκδοτική «κλειδαρότρυπα» ήταν μια κάποια λύσις .


Η γενιά η δική μας έχει διαπαιδαγωγηθεί σε πιο ορίτζιναλ και χαρντ καταστάσεις από τον ημερήσιο τύπο και για αυτό γουστάρει στενό μαρκάρισμα (στα συμφέροντα) και αποτελεσματικό νταραβέρι (με τη διαπλοκή). Πώς να το πω; Πως να το επεξηγήσω; Ο ημερήσιος τύπος πρέπει να ξηγείται «φιστίκι αράπικο». Και ο μόνος τρόπος για να μας πείσει πως μπορεί να το κάνει αυτό είναι η δωρεάν διανομή ερωτικών DVD. Όσο πιο σκληρά τόσο πιο καλά.

Ο ημερήσιος τύπος πρέπει να ξηγείται στην διαπλοκή και στα συμφέροντα, στους πολιτικούς και στους άλλους με τρόπο που πρώτος έχει διδάξει ο ανεπανάληπτος πρωταγωνιστής του Ελληνικού Σινεμά Κώστας Γκουσγκούνης ο οποίος την ώρα που έχει στριμώξει στον τοίχο και πάει να φιστικώσει την γκόμενα, απευθύνεται οχί εις την αξιέραστη νεαρά αλλά στον ίδιο τον τοίχο λέγοντας «Κράτα τοίχε, θα σμπρώξω»!

Έτσι και η εφημερίδες με την δωρεάν διανομή ερωτικών DVD δεν πρέπει να απευθύνονται στον αναγνώστη τους αλλά στα συμφέροντα στους πολιτικούς και στην διαπλοκή λέγοντας «θα σας πηδήξουμε»

Αποφάσισα να αρχίσω ανένδοτο αγώνα για την άρση της απαγόρευσης διανομής ερωτικών DVD από τις εφημερίδες και καλώ όλους τους συνμπλόγκερς αναγνώστες να συμβάλουν σε αυτόν τον αγώνα.
Ανεβάστε την παρακάτω εικόναστις σελίδες και τα μπλογκ σας. Πείτε ένα μεγάλο όχι στην Λογοκρισία. Ναι στον Έρωτα και στη Ζωή.

Πηγή από http://sykofantis-bastoyni.pblogs.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλό ταξίδι