Δευτέρα, Μαΐου 21, 2007

Εργαλείο αλλεπάλληλων οργασμών!


Μια μητέρα τριών παιδιών, στις ΗΠΑ, εφηύρε ένα ερωτικό εργαλείο που συνδέεται με την ηλεκτρική σκούπα και μπορεί να φέρει οργασμό μέσα σε 10 δευτερόλεπτα!

Η εφευρέτρια κυρία Joanne Drysdale υποστηρίζει πως το εργαλείο της μπορεί να δώσει αλλεπάλληλους οργασμούς σε μια γυναίκα χωρίς καν να ακουμπά το δέρμα!

Το εργαλείο αποκαλείται Vortex Vibrations και συγκεντρώνει την ροή του αέρα που απελευθερώνει δημιουργώντας μια γρήγορη και απαλή δόνηση.

Η 49-χρονη καθάριζε το χαλί της όταν της ήρθε η ιδέα για το Vortex το οποίο αυτή τη στιγμή πωλείται προς 50 ευρώ το κομμάτι στην ιστοσελίδα lovehoney.co.uk.

Η κυρία Drysdale είδε ένα λαστιχάκι που είχε κολλήσει στην είσοδο της σκούπας να κινείται απαλά στην ροή του αέρα. Έβαλε το δάκτυλο της να απομακρύνει το λαστιχάκι και αισθάνθηκε έναν απαλό ερεθισμό.

«Άρχισα να σκέφτομαι πως αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μετά από μερικές ώρες είχα φτιάξει το πρωτότυπο. Την πρώτη φορά που δοκίμασα είχα οργασμό μέσα σε 10 δευτερόλεπτα,» είπε η κυρία Drysdale που ανέφερε ότι είχε να κάνει σεξ 15 χρόνια δηλαδή από τότε που πήρε διαζύγιο με τον σύζυγο της.

Μιχάλης Μπακ

Πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5634&subid=2&pubid=109663

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλό ταξίδι