Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008

Θα προπονηθεί με τη Ρεάλ ο Μπολτ

Όχι, δεν είναι κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Ο Ουσέιν Μπολτ θα προπονηθεί με τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, Ρεάλ Μαδρίτης. Ο… κίνδυνος για τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ, πάντως, να αλλάξει άθλημα είναι ορατός, καθώς ο Μπερντ Σούστερ είναι βέβαιο πως μόλις τον δει, θα εισηγηθεί την απόκτησή του από τη διοίκηση της Ρεάλ.

Ο λόγος είναι απλός. Στην επίθεση θα είναι ένας πολύ γρήγορος επιθετικός που θα «σπάει», με χαρακτηριστική άνεση, το τεχνικό οφσάιντ. Όσο για την άμυνα; Οι αντίπαλοι επιθετικοί θα αγανακτήσουν, καθώς θα τον περνούν, αλλά δε θα έχει κανένα απολύτως νόημα, αφού θα τους … ξαναφτάνει. Ο άνθρωπος που "έσπασε" όλα τα ρεκόρ στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, δέχτηκε πρόταση να προπονηθεί με τους Μαδριλένους και, όντας, φίλαθλος της Ρεάλ, δεν μπόρεσε να αρνηθεί.

«Με προσκάλεσαν να προπονηθώ με τους παίκτες της Ρεάλ και μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι θα πάω», είπε ο Μπολτ. Τη μεγαλύτερη συμπάθεια ο Μπολτ, την τρέφει για τον Ρουντ Φαν Νίστελροι, τον οποίο και χαρακτήρισε «τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο». Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση των «μερένχες» ποια μέρα θα μεταβεί στη Μαδρίτη ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλό ταξίδι