Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2007

ΑΝΕΚΔΟΤΟ - Το Τηλεφώνημα του Κωστάκη

ks75232.jpg

Προσγειώνεται αναγκαστικά αεροπλάνο στην Σαχάρα με Μπους, Πούτιν και Κωστάκη μέσα… Έχοντας πρόβλημα στα όργανα επικοινωνίας μιας και κανείς δεν ξέρει ότι είναι εκεί ,τι να κάνουν,περπατάνε…. Κάποια στιγμή ξεθεωμένοι, βλέπουν μία όαση στην οποία υπάρχει μόνο ένα μπουρδέλο! Φωτάκια , πουτάνες παντού. Ρωσιδάκια λαχταριστά, νερά τρεχούμενα και SPA, υδρομασάζ, τζακούζι και τα ρέστα, το τέλειο μέρος …
-Επιτέλους τηλέφωνο, λέει ο Μπους, και φυσικά σαν πλανητάρχης θα τηλεφωνήσω πρώτος να’ ρθουν να με πάρουν!! Πάει πρώτα ο Μπούς λοιπ όν , και βγαίνει η τσατσά…

- Γεια σας … είμαι ο Μπούς από το U.S.A και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου…
-Μα ασφαλώς κε Μπούς … δεν χρειάζεται να συστηθείτε… είστε πολύ γνωστός εδώ … Το τηλεφώνημα στοιχίζει 100.000 δολάρια !
- Μα καλά… 100.000 δολάρια για ένα τηλεφώνημα ..;;; - Μία είναι η όαση… ένα το τηλέφωνο … καπιταλισμός κύριε Μπους, προσφορά και ζήτηση .. εάν δεν θέλετε δεν πειράζει… Τι να κάνει αναγκάζεται να δώσει τα χρήματα για να κάνει το τηλεφώνημά του … Πάει μετά ο Πούτιν…

- Γεια σας… είμαι ο Πούτιν από την Ρωσία και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου…
-Μα ασφαλώς κε Πούτιν … δεν χρειάζεται να συστηθείτε … είστε πολύ γνωστός εδώ … Το τηλεφώνημα στοιχίζει 70.000 δολάρια ! Το ακούει ο Μπούς και λέει με παράπονο:
-Μα καλά εμένα μου πήρατε 100.000 δολάρια .
-Εντάξει, Ρωσία, πρώην Σοβιετική Ένωση… οικονομική κρίση… τι να κάνουμε …ξέρετε εσείς .. Τέλος πάντων κάνει και το τηλεφώνημα ο Πούτιν… Ο Κωστάκης ξεροκαταπίνει γιατί σκέφτεται ότι αν στους άλλους που είναι πασίγνωστοι ζητήσανε τέτοια τρελά ποσά, τον ίδιο θα τον σκίσουνε.. Τι να κάνει όμως, πάει…

-Γεια σας…. δε με ξέρετε αλλά είμαι ο Κωστάκης ο Καραμανλής από την Ελλάδα και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου…
-Μα κε Κωστάκη δεν χρειάζεται να συστηθείτε… δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα καταφέρουμε να σας γνωρίσουμε… Βεβαίως και να κάνετε το τηλεφώνημα που θέλετε… Είστε και τυχερός, θα σας στοιχίσει μόνο 1 EURO!!!!!
Το ακούει ο Μπους με τον Πούτιν και τρελαίνονται .
-Μα καλά… εμείς για να τηλεφωνήσουμε έπρεπε να πληρώσουμε 100.000 & 70.000 δολάρια, και ο Κωστάκης θα πληρώσει μόνο 1 EURO???

-Κοιτάξτε να δείτε… ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΗ ..!!!!!!….

ότι πάρεις 100

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2007

Donkey Kong - Live

Η ασχήμια της αλήθειας

Ένας άνθρωπος όλη του τη ζωή έψαχνε την Αλήθεια και δεν μπορούσε να τη βρει. Πέρασε απ' όλες χώρες του κόσμου, ήταν και στις χώρες του βορρά και στις χώρες του νότου και της δύσης χωρίς αποτέλεσμα..
Μια φορά όταν βρισκόταν σε μια μικρή χώρα της ανατολής ένιωσε κουρασμένος και απελπισμένος και κάθισε κοντά στην είσοδο μιας σπηλιάς. Ξαφνικά από το εσωτερικό της σπηλιάς ακούστηκε θόρυβος, κάτι σαν γρύλισμα. Ο άνθρωπος σηκώθηκε και πλησίασε την είσοδο με ξίφος στο χέρι. Ξεχώρισε μια σκοτεινή μορφή που του φάνηκε ότι ανήκε στη γυναίκα. Μπήκε στη σπηλιά που βασίλευε φοβερή δυσοσμία. Όταν τα μάτια του συνήθισαν στο σκοτάδι είδε πράγματι μια γυναίκα, γριά και αποκρουστική, ρυτιδιασμένη, τριχωτή και βρωμερή..
Εκείνη σήκωσε προς το μέρος του τα θολά μάτια της και τον ρώτησε, τι θέλει.
- Αναζητώ την Αλήθεια, απάντησε εκείνος.
- Τη βρήκες, του είπε η γριά.
- Εσύ είσαι η Αλήθεια;
- Ναι.
- Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος;
Εκείνη του έδωσε αποδείξεις: ήξερε τα πάντα για αυτόν, το όνομά του, την ηλικία του, τις περιπέτειες του. Ο άνθρωπος ήταν αποσβολωμένος και απογοητευμένος, ρώτησε με αμηχανία:
- Είσαι τόσο άσχημη, ποτέ δεν συνάντησα τίποτα πιο τρομερό από 'σένα. Όμως όλοι θέλουν να σε γνωρίσουν! Θα με ρωτήσουν! Πρέπει να τους πω κάτι! Τι να τους πω;
- Πες τους ψέματα, είπε η Αλήθεια, πες τους ότι είμαι νέα και ωραία και όλοι θα σε πιστέψουν.
--
http://kojakdaily.blogspot.com
Daily Videos Links and more

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2007

Τα πιο sexy και αστεία ρούχα EVER.


Funny Clothing Http://passhunter.extra.hu/ - Celebrity bloopers here

Ο καλύτερος ψαλμός EVER !!! (by pantelis)

Ελληνική Αστυνομία Vs Μπανάνα. Τα σχόλια δικά σας.

Νέος παγκόμσιος πρωταθλητής στο δέκαθλο !!


Décathlon
Uploaded by nqtv

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2007

Καλώς ήρθατε στο μέλλον. Γενετικά τροποποιημένα κατοικίδια !!!

ένα γενετικά τροποποιημένο ον που σχεδιάστηκε για να πωληθεί ως pet από εταιρεία γενετικής μηχανικής, προκαλεί σάλο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόκειται για μια μορφή παιδικής κούκλας με γενετικά τροποποιημένο DNA, η οποία έχει μεν το μέγεθος παιδικού παιχνιδιού, διαθέτει ωστόσο μηχανισμούς καρδιακών παλμών, αίσθηση του πόνου, ακόμη και αληθινά δόντια. Διατίθεται σε επτά διαφορετικούς τύπους.

Το genpet είναι ζωντανό μαστοφόρο που αναπνέει. Η εταιρεία Bio-Genica που το κατασκεύασε, φρόντισε να του τοποθετήσει αίμα, κόκαλα και μύες που μπορούν να αιμορραγήσουν εάν κοπεί ένα μέρος τους. Σχεδιάστηκε για να πωλείται σε καταστήματα παιδικών παιχνιδιών και όχι κατοικιδίων ζώων, αν και θα πωλείται ως κατοικίδιο. Γι'αυτό και διατίθεται σε πλαστική συσκευασία.

Η διαδικασία σύμφωνα με την οποία κατασκευάστηκε το genpet, ονομάζεται " Zygote Micro Injection" και αποτελεί συνδυασμό DNA, με την εισροή συγκεκριμένων πρωτεϊνών διαφορετικών ειδών. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1997, κατά τη διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό κοινών στοιχείων ανάμεσα σε ποντίκια και μέδουσες βιοκαλλιέργειας και από τότε συναντάται στην κλωνοποίηση κουνελιών, γουρουνιών, ψαριών και πιθήκων. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιείτο σε χιμπατζήδες, αράχνες και πρόβατα. Και τώρα έρχεται το genpet.

To genpet διατηρείται στην πλαστική συσκευασία με έναν τύπο χειμερίας νάρκης που ελέγχεται από σωλήνα από τον οποίον διοχετεύεται ειδική πρωτεϊνη. Κάτι που συναντάται σε πολλά ζώα των βορείων ή σκανδιναβικών χωρών. Αναπνέει από ειδικές τρύπες εξαερισμού. Εχει αίσθηση του πόνου; Βεβαίως. Εχει επίσης ελάχιστες φωνητικές χορδές που το βοηθά να φωνάξει όταν νιώσει την οποιαδήποτε ενόχληση. Δείχνει τα συναισθήματά του μέσω ειδικών διαφοροποιημένων κωδικών, που τους διακρίνει κανείς από το χρώμα τους. Δεν μεγαλώνει. Εχει διάρκεια ζωής από ένα μέχρι τρία χρόνια και δεν χρειάζεται μπαταρίες. Τα μαλλιά του μεγαλώνουν. Ελάχιστα μεν, αλλά μεγαλώνουν.

Ανοιγοκλείνει κανονικά τα μάτια του, μπορεί να δαγκώσει εάν χρειαστεί, ενώ αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι μπορεί ακόμη και να θαφτεί.


πηγή : http://www.genpets.com/index.php




Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2007

Λάκης Λαζόπουλος Vs Έφη Σαρρή σημειώσατε 1

Πωλείται όπως είναι ..... Δήμος Ζαχάρως

Κυρίες και Κύριοι,

Ονομάζομαι Χρονόπουλος Πανταζής και είμαι εκλεγμένος Δήμαρχος του Δήμου Ζαχάρως του Ν. Ηλείας στην δυτική Πελοπόννησο.

Ο Δήμος Ζαχάρως στην προσπάθεια του για τουριστική αξιοποίηση της περιφέρειας του, αποφάσισε να παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ μια απαλλοτριωμένη από το ελληνικό δημόσιο έκταση, συνολικής επιφάνειας 246.420 τ.μ. στην περιοχή Χρυσοχωρίου εντός των ορίων του Δήμου Ζαχάρως.

Η έκταση έχει χωριστεί σε 200 οικόπεδα, όπου καθένα από αυτά έχει επιφάνεια 500 τ.μ. περίπου.

Η πρόθεση του Δήμου Ζαχάρως είναι να δημιουργηθεί ένα πρότυπο χωριό αποτελούμενο από πανομοιότυπα ξύλινα σπίτια με την ελευθερία να οικοδομηθεί ελεύθερος αριθμός τετραγωνικών μέτρων ανά μονάδα.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα πολεοδομικό κανονισμό για οικισμούς και οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. το ανώτατο επιτρεπτό ποσοστό κάλυψης είναι περί των 350 τ.μ..

Επιπλέον οι περιβαλλοντικές μας ανησυχίες, επιβάλλουν να λάβουμε σοβαρά υπόψη την καταπόνηση του πλανήτη μας για την παράγωγη ηλεκτρικής ενέργειας και ως εκ τούτου αποφασίσαμε ότι κάθε σπίτι θα πρέπει να εγκαταστήσει αυτόνομο δίκτυο παράγωγης ηλιακής ενέργειας.

Σας προσκαλώ λοιπόν να γίνετε μέλη τις τοπικής μας κοινωνίας αποδεχόμενοι τη ΔΩΡΕΑ μας και σας υπόσχομαι ότι ο Δήμος Ζαχάρως θα είναι κοντά σας και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για μια όμορφη και άνετη παραμονή σας σ' αυτόν είτε για διακοπές ή γιατί όχι και για μόνιμη εγκατάσταση.

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


εδώ το link

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2007

Η Λυδία πολεμά με τον καρκίνο...

Η πρώτη ματιά δείχνει αύξηση του μεγέθους, "όχι δραματική" λέει ο γιατρός. Δεν υπάρχει διασπορά σε άλλα σημεία, δεν φαίνεται να πιέζει την μέση γραμμή. Αύριο το βράδυ θα έχουμε τα πλήρη αποτελέσματα.

Το σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι να δούμε εάν ο ρυθμός ανάπτυξης είναι ο ίδιος ή έχει αλλάξει, καθώς και εάν παρουσιάζει περαιτέρω διείσδυση στον υγιή ιστό.

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και την άποψη των γιατρών σχετικά με το αν και πότε πρέπει να προχωρήσουμε στην επέμβαση.

Για να γλυκάνει αυτό το post, ας βάλω και αυτές τις φωτογραφίες. Ο εχθρός αυξάνει τις δυνάμεις του, αλλά κι εμείς δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια!



το blog της Λύδιας εδώ

Κουράγιο Λύδια....



Νέα πρόταση για την παιδεία. Φτιάξτε τα δικά σας σχολεία.

Έφτιαξαν δικό τους σχολείο!
13:11 7/9
Έφτιαξαν δικό τους σχολείο!

Μια ομάδα απογοητευμένων μαθητών, στην Γερμανία, άνοιξαν το δικό τους σχολείο, προσέλαβαν καθηγητές και έφτιαξαν το δικό τους πρόγραμμα για τις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο.

Το σχολείο, με τίτλο Methodos School, ξεκίνησε από εννέα μαθητές που ήταν δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που τους δίδασκαν οι καθηγητές τους.

Ο φόβος τους ότι δεν θα πετύχαιναν στις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Νοίκιασαν αίθουσα, προσέλαβαν δέκα καθηγητές και υπολόγισαν το οικονομικό κόστος της προσπάθειας τους.

Το συνολικό κόστος για την σχολική χρονιά θα ανέλθει στις 45.000 ευρώ ενώ 15.000 ευρώ θα τους τα δώσουν οι γονείς τους και τα υπόλοιπα θα τα δανειστούν.

«Μετά τις εξετάσεις θα έχουμε το βάρος του δανείου. Θα μελετάμε σε μικρές ομάδες των 4 η 5 από τις 9 έως τις 5 για έξι ημέρες την εβδομάδα,» είπε ο 18-χρονος Alwin Franke.

Μιχάλης Μπακ

πηγή : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5634&subid=2&pubid=130935

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2007

Superleague Revolution

Αριθμός Λογαριασμού για τους πυρόπληκτους: 2341103053 σε όλες τις τράπεζες



Γυρίζει ο Κώτσος στο χωριό του μετά απο επίσκεψη στην Αθήνα. Η εμφάνιση του είναι κάπως περίεργη για το μικρό χωριο. Ο φίλος του ο Γιάννης απο περιέργεια πάει στο σπίτι του Κώτσου.
- Πώς ήταν Κώτσο η Αθήνα;
- Μια χαρά ήταν.
- Καλά και εσύ πως έγινες έτσι;
- Που να στα λέω Γιάννη μου. Πήγα προχτές στο Κολονάκι που τόσα ακούγονται για αυτό και μιας και είχα λίγο χρόνο λέω δεν πάω να κουρευτώ. Ρώτησα που μπορώ να κουρευτώ και με έστειλαν σε ένα μεγάλο κομμωτηριο. Πήγα μέσα κάθησα και ήρθε ένας κουνιστός άντρας. "Περμανάντ;" με ρωτά, ναι απαντώ εγώ.
- Τί είναι ρε Κώτσο μου το περμανάντ; Μήπως πόνεσε;
- Οχι δεν πόνεσε, κάτι έκανε στο κεφάλι μου. Μετά ήρθε ένας άλλος κουνιστός και με ρωτάει "Μανικιούρ;". "Ναι" απαντώ.
- Τί είναι Κώτσο μου πάλι το μανικιούρ; Μήπως πόνεσε;
- Οχι δεν πόνεσε, κάτι έκανε στα νύχια μου και εγώ δεν κατάλαβα καλά τι ήταν. Μετά ήρθε ακόμα ένας κουνιστός και με ρωτάει "Πεντικιούρ;". "Ναι" απαντώ.
- Τί είναι Κώτσο μου το πεντικιούρ; Μήπως σε πόνεσε;
- Οχι δεν πόνεσε, κάτι έκανε στα πόδια μου. Μετά έφυγα. Το βράδυ όπως τριγυρνούσα με ρωτάει ένας περαστικός. "Τραβεστί;". "Ναι" απαντώ εγώ. Εκεί Γιάννη μου πόνεσα...



Αναγνώστες εν δράσει...

Θες κουρτίνα; Θες να επιπλώσεις το σπίτι σου; Θες ένα σεμεν βρε αδερφέ; Ο Δημήτρης Μ. έχει τη λύση...


Ο Γιώργος Χ. μας αποκαλύπτει τον πόνο ενός άνδρα. Κάποια πρέπει να είναι και πολύ...


Η Αλεξάνδρα Α. μας προειδοποιεί πως στη Κύθνο...

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;


Ο Θεοφύλακτος Β. βρήκε το νέο κώδικα Ντα Βίντσι! Οποιος καταφέρει και τον σπάσει, θα γίνει ταινία..



Με την υπογραφή...

Πολυ-εμβόλιο κατά καρκίνου

Ελπιδοφόρα θεραπεία
ΕRΤ.GR

Δευτέρα 11:28


Μία ελπιδοφόρα θεραπεία για όλες τις μορφές του καρκίνου πλην της λεμφοκυτταρικής λευχαιμίας και του καρκίνου του εγκεφάλου, προσφέρει το εξατομικευμέο εμβόλιο AHΙΖΕ, που δημιούργησε το γερμανικό Βιοχημικό Ινστιτούτο Κυτταρικής Βιοτεχνολογίας και Ανοσολογίας

Μία ελπιδοφόρα θεραπεία για όλες τις μορφές του καρκίνου πλην της λεμφοκυτταρικής λευχαιμίας και του καρκίνου του εγκεφάλου, το εμβόλιο AHΙΖΕ, έχει δημιουργήσει το γερμανικό Βιοχημικό Ινστιτούτο Κυτταρικής Βιοτεχνολογίας και Ανοσολογίας που εδρεύει στο Μόναχο.

Το εμβόλιο έχει εφαρμοστεί τα τελευταία 8 χρόνια σε 6.400 ασθενείς και τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το στάδιο του καρκίνου, ανέφερε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Γιάννης Ανθόπουλος παρουσιάζοντας τη μέθοδο στη διάρκεια του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής Κλινικής Ογκολογίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το ποσοστό ίασης, σύμφωνα με τον κ. Ανθόπουλο μπορεί να φτάσει και το 95% όταν ο καρκίνος βρίσκεται σε αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν μεταστάσεις. Επίσης το εμβόλιο μπορεί να χορηγηθεί πριν αλλά και μετά από αφαίρεση καρκινικού όγκου καθώς και όταν υπάρχουν μεταστάσεις.

Όπως εξήγησε ο κ. Ανθόπουλος η επιφάνεια των καρκινικών κυττάρων είναι καλυμμένη με μόρια όμοια με εκείνα των υγιών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα αναγνωρίσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το εμβόλιο ΑΗΙΖΕ είναι εξατομικευμένο, δηλαδή δημιουργείται ειδικά για τον κάθε ασθενή από τον οποίο λαμβάνονται καρκινικά κύτταρα καθώς και αίμα, τα οποία, σε περιβάλλον εργαστηρίου πανομοιότυπο με εκείνο του οργανισμού του ασθενή, υποβάλλονται σε επεξεργασία με ανοσοποιητικά κύτταρα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται ουσίες οι οποίες ξεμπλοκάρουν τα καρκινικά κύτταρα από τα μόρια που τα κάνουν να μοιάζουν υγιή. Οι ουσίες αυτές χορηγούμενες στον ασθενή ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα και αυτό καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα.

Ο κ Ανθόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι με το εμβόλιο ΑΗΙΖΕ σε περιβάλλον εργαστηρίου εξολοθρεύτηκαν σε 55 ώρες 50 εκατομμύρια καρκινικά κύτταρα. Μετά την χορήγηση του εμβολίου με τη μορφή ένεσης, η οποία μπορεί να γίνει ακόμη και στο σπίτι από τον θεράποντα ιατρό, ο ασθενής δεν χρειάζεται να παίρνει καμία φαρμακευτική αγωγή αλλά απλώς να παρακολουθείται και εφόσον χρειαστεί να του χορηγηθεί αργότερα και δεύτερη φορά το εμβόλιο.

Το εμβόλιο έχει πάρει διεθνή πατέντα το Φεβρουάριο του 2005 ενώ το Εθνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ πιστοποίησε την ενεργητικότητά του σε περιπτώσεις μελανώματος το 2002.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


πηγή : http://news.pathfinder.gr/health/424520.html

Καλό ταξίδι